Beraya di Perantauan .

Assalamualaikum,

Topik kita hari ini agak sebak sedih semua adalah kan, gila tak sedih for the first time beraya kat negeri orang sekali dengan parents takpelaa nie aku dengan member je gila kau tak sedih. Umurku yang baru setahun jagung baru 18tahun kot still muda kan ? kan? Haha. Berbalik kepada topik kita raya haji tahun ini tidak dapat berpeluang beraya dekat Klate. Kalau dekat Klate raya haji lah paling meriah tau . Tapi apakan daya tak dapat atas sebab yg memang tak boleh dielakkan. Kasi cuti sehari je so aku dari johor dah ambik masa 12 jam so acane tuh ? Lepastu Lecturer takleh nak kautim nak jugak adakan kelas . Apa lah nasib badan jealous tau dgn budak kelas lain boleh je balek awal ada tu kasi cuti seminggu kot. Haihhh . Asyik mengeluh je aku sampai hari ini. Mak abah pun cakap takpelah dah nak buat mcm mana takleh balek, just siapkan assignment. Tak lama dan nak cuti sem . I want back home mom ! Tapi nasib baik mak aku faham. So kepada sesiapa yg rumah dekat untungla dapat balik and manfaatkan masa yg ada. Selamat Hari Raya Aidiladha @ Selamat Hari Raya Korban. 


Oke berbalik kepada PIS , of coz sunyi sepi. Sebelum hari ketiga habis kelas pon dah  krik-2 aku punya asrama memang semangat gila balik. Bak kata lecturer " korang bawak je balik assignment sampai kampung pun aku comfirm bukannya buat last-2 buat dekat asrama jugak " Bagus lecturer aku kan sangat memahami. Aku sendiri pun tak sentuh lagi. Rare kan? Haha . Takpe nanti kita buat k . Haha . Pagi raya perkara nak buat call parents, comfirm menitis air mata ma. Huawaaa. Sokay! aku kuat. Heheh. Tak sabar nak cuti sem , nak balik Klate and ronda satu KB tu. Waaa tak sabar ! cepatkanlh masa. Cepatlah exammm and lepaskan aku and kita jumpa Sem 2. Cepatttttt ! haha . Sebelum aku punya entry semakin melalot lebih baik aku stop ! Oke cau. Salam . ;)